Storyline 360

Το Storyline 360 είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να αναπτύσσετε οι ίδιοι το e-learning εκπαιδευτικό υλικό σας. Είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία καλαίσθητων διαδραστικών μαθημάτων e-learning, απλό στη χρήση για τους νέους χρήστες και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πλούσιο σε δυνατότητες για τους έμπειρους.

Για τη χρήση του δεν απαιτείται γνώση προγραμματισμού ενώ τα έτοιμα, καλαίσθητα templates, οι καλαίσθητοι χαρακτήρες, η βιβλιοθήκη εικόνων και illustrations που συνεχώς ανανεώνεται, οι αυτοματοποιημένες εντολές αλληλεπίδρασης και οι κλειστού τύπου ασκήσεις που διαθέτει, σας δίνουν την αυτονομία που επιθυμείτε (δεν απαιτείται η ταυτόχρονη γνώση χρήσης εξειδικευμένων γραφιστικών προγραμμάτων). Επιπλέον, μέσω του Storyline μπορείτε να αξιοποιήσετε περιεχόμενο που έχετε ήδη αναπτύξει στο PowerPoint! Και φυσικά, το αποτέλεσμα θα είναι προσβάσιμο, όχι μόνο από τον υπολογιστή σας αλλά από όλες τις έξυπνες συσκευές!

Τι είναι αυτό που κάνει το Storyline 360 τόσο ξεχωριστό;

  1. Η ευχρηστία και η απλότητα στη χρήση του, καθώς σύνθετες ενέργειες εκτελούνται πλέον με εύκολο τρόπο, χωρίς να απαιτείται γνώση προγραμματισμού. Μπορείτε να προσθέσετε κάθε είδους αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα αντικείμενα και στα slides με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.
  2. Η ποικιλία έτοιμων templates, χαρακτήρων και αντικειμένων (φωτογραφιών, σκίτσων κλπ.) που διατίθεται μέσω της βιβλιοθήκης (Content Library 360). Τα επαγγελματικά σχεδιασμένα περιγράμματα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του περιεχομένου σας και οι καλαίσθητοι χαρακτήρες, με δυνατότητα διαδοχής κινήσεων, εκφράσεων κλπ. σας δίνουν την αυτονομία που θέλετε στην ανάπτυξη του περιεχομένου σας. Τα έτοιμα templates συνδυάζουν την καλαισθησία στα περιγράμματά τους με τη λειτουργικότητα και σας επιτρέπουν να δημιουργείτε την παρουσίασή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν έτοιμα templates για τη δημιουργία ιστοριογραμμής, FAQ (συχνών ερωτήσεων), σεναρίων αλληλεπίδρασης χαρακτήρων κ.ά. Αν πάλι φαντάζεστε κάτι που δεν είναι έτοιμο, μπορείτε οι ίδιοι να το φτιάξετε δίνοντας τις κατάλληλες εντολές και αξιοποιώντας τη λειτουργία των μεταβλητών.
  3. Οι μεταβλητές. Συνδυάζοντας μεταβλητές και εντολές, υλοποιείτε όποια λειτουργία φανταστείτε, ακόμα κι αν δεν είναι διαθέσιμη στη λίστα των έτοιμων εντολών. Έτσι, το Storyline 360 μπορεί να μετατραπεί από ένα κλασικό e-learning authoring tool σε ένα εργαλείο δημιουργίας ακόμη και παιχνιδιού για game-based learning. Τολμήστε το!
  4. Η βιβλιοθήκη των ερωτήσεων και ασκήσεων κλειστού τύπου, τα Κουίζ και οι Τράπεζες Ερωτήσεων που μπορούν να δημιουργηθούν. Φτιάξτε τα τεστ σας ή τις ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης εύκολα και γρήγορα, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες σκορ.
  5. Η διαδικασία της ανατροφοδότησης (Review 360). Θέλετε ανατροφοδότηση για τη δουλειά σας, προτού θεωρηθεί το εκπαιδευτικό υλικό τελικό; Δείξτε το στους συνεργάτες σας ή στους πελάτες σας για σχόλια μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας του Review και γλιτώστε δεκάδες email και άλλου είδους επικοινωνία.
  6. Η αξιοποίηση ήδη έτοιμου υλικού παρουσιάσεων που έχει γίνει σε PowerPoint. Κάνοντας import, φέρνετε όλη τη δουλειά μέσα στο Storyline 360 και συνεχίζετε την επεξεργασία από κει, χωρίς να έχετε χάσει τη δουλειά, για την οποία έχετε ήδη κοπιάσει.
  7. Teamwork = Team slides! Αξιοποιήστε τη δημιουργία κάθε μέλους της ομάδας σας με τα team slides. Η δουλειά ενός μέλους καταχωρείται στη βιβλιοθήκη της κλειστής σας ομάδας και όλοι επωφελούνται από αυτή!
  8. Η υποστήριξη στο πολυγλωσσικό περιεχόμενο. Θέλετε να διαθέσετε το εκπαιδευτικό σας περιεχόμενο σε παραπάνω από μία γλώσσα; Αξιοποιήστε τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες του Storyline 360 και κεδίστε χρόνο και χρήμα.
  9. Η μεγάλη και ιδιαίτερα ενεργή Κοινότητα των χρηστών και η συνεχής υποστήριξη στο προϊόν. Γίνετε κι εσείς μέρος της κοινότητας E-Learning heroes της Articulate και βρείτε απάντηση σε ό,τι σας απασχολεί. Επισκεφθείτε τα forum, διαβάστε τις ειδήσεις και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα καινούργια templates, τα icon sets και έτοιμες παρουσιάσεις σε πολλά γνωστικά αντικείμενα που θα σας διευκολύνουν στην εργασία σας. Μόλις γίνετε έμπειρος/η, μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στην κοινότητα με τα δικά σας templates! Έτσι θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας και θα εμπλουτίσετε το αποθετήριο της Κοινότητας με τις δικές σας ασκήσεις/παρουσιάσεις! Ακόμα κι αν δεν έχετε ακόμα αποκτήσει την άδεια του προϊόντος, αξίζει να επισκεφθείτε το site και να εγγραφείτε σε αυτό, για να γνωρίσετε τις δυνατότητες που σας παρέχει για τη δημιουργία ολοκληρωμένων e-learning μαθησιακών αντικειμένων.
  10. Η αξιοποίηση όλων των συσκευών στη μαθησιακή εμπειρία. Δημοσιεύστε με ένα μόνο κλικ σε HTML για φυλλομετρητές (browsers) σε κινητές συσκευές ή σε flash για H/Y (PC ή Mac). Επίσης, αξιοποιήστε τον Mobile Player της Articulate για αυθεντικές iPad και Android εμπειρίες. Διανείμετε τα μαθήματά σας σε πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (LMS) χρησιμοποιώντας Tin Can, SCORM ή AICC.

Αποκτήστε το Storyline 3 ή το Storyline 360 της Articulate και ξεκινήστε την ανάπτυξη του μαθήματός σας την επόμενη στιγμή!

Η DigiMagix σας προσφέρει επίσης υπηρεσίες εκπαίδευσης για την καλύτερη αξιοποίηση του Storyline 3 και 360. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην εκπαίδευση μίας ημέρας, στο διήμερο εργαστήριο, στην τηλεκπαίδευση και στο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πακέτο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.