Ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα για το Συνέδριο ICODL 2013

Η DigiMagix ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου International Conference in Open and Distance Learning, το οποίο συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Σε αυτή θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η ψηφιακή διαχείριση όλων των εργασιών του Συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την εισήγησή τους μέσω της ιστοσελίδας, αφού πρώτα εγγραφούν σε αυτή και στη συνέχεια όλη η διαδρομή της υποψήφιας προς δημοσίευση εισήγησης (επικοινωνία με κριτές, κρίση, ενημέρωση συγγραφέων κλπ.) θα γίνεται επίσης μέσω αυτής. Τέλος, τα Πρακτικά του Συνεδρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και η κάθε εισήγηση θα συνοδεύεται από μεταδεδομένα (τίτλο, λέξεις-κλειδιά, περίληψη), τα οποία θα καταστήσουν δυνατή την εύρεσή της μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (ICODL) πραγματοποιείται από το 2001 κάθε 2 έτη και καλύπτει ζητήματα εναλλακτικών μορφών εκπαίδευσης, ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Το 2011 για πρώτη φορά ανάρτησε τα Πρακτικά του στο διαδίκτυο μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας του με ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο ενώ φέτος προχώρησε στην πλήρη ψηφιακή διαχείριση των εργασιών του Συνεδρίου, διασφαλίζοντας την ποιότητα των διαδικασιών και ένα ακόμα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα διαχείρισης συνεδρίων και ψηφιακών περιοδικών; Επισκεφθείτε τη σελίδα μας e-Journal & e-Conference Management System ή επικοινωνήστε μαζί μας!