Privacy Policy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ DIGIMAGIX E.E.

Ο παρών ιστοχώρος της Εταιρείας με την επωνυμία «DIGIMAGIX E.E.» και διακριτικό τίτλο «DIGIMAGIX» αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 και τον Ν. 3471/2006. Το παρόν κείμενο πολιτικής περιγράφει τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων των χρηστών κατά την επίσκεψη ή χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ιστοχώρου μας. Ο επισκέπτης του Ιστοχώρου μας ή/και χρήστης των υπηρεσιών μας οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις προστασίας των προσωπικών του πληροφοριών που αναφέρονται εδώ.

Με βάση το νομικό πλαίσιο για την προστασία δεδομένων, η DIGIMAGIX E.E.. είναι ο «υπεύθυνος επεξεργασίας» των δεδομένων που παρέχετε στην εταιρεία μας μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας. Εσείς, αντίστοιχα, ως επισκέπτες είστε το «υποκείμενο δεδομένων».

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να σας εξηγήσουμε με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα ακόλουθα:

  • Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση.
  • Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας.
  • Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας.
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πως μπορείτε να τα ασκήσετε.
  • Ποια έννομα συμφέροντα μας επιδιώκουμε.
  • Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies.

 Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Η εταιρία μας δεν έχει υποχρέωση για διορισμό Data Protection Officer, σύμφωνα με τον Κανονισμό. Ωστόσο, σύντομα θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση ενός εκ των στελεχών της, και πιο συγκεκριμένα, ο Data Protection Officer της εταιρείας θα είναι ο:

Γαβαλάς Συμεών, τηλ: (+30) 210 8940420

e-mail: info@digimagix.gr

 Τι είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Σύμφωνα με τον νόμο, είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»), όπως είναι ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ κ.ά. Ως ταυτοποιήσιμο ορίζεται το φυσικό πρόσωπο εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας (διεύθυνση ΙΡ, e-mail κλπ.) ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητά του.

Τι είναι επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή προσωπικών δεδομένων.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιο σκοπό (να γίνει ορθή εξειδίκευση εφόσον απαιτείται)

Κατά κανόνα, η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδας μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν άμεσα και με τη θέλησή τους, συνεπώς η απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Ωστόσο, ο κανόνας αυτός δεν είναι δυνατό να ισχύσει απολύτως στην περίπτωση που τα δεδομένα συλλέγονται με την βοήθεια αρχείων cookies (για την πολιτική χρήσης των οποίων βλέπε αναλυτικά το σχετικό link).

Πιο συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον Ιστοχώρο της DIGIMAGIX E.E. γίνεται αυτόματα καταγραφή της διεύθυνσης δικτυακού πρωτοκόλλου του χρήστη, της ημερομηνίας και της ώρας σύνδεσης, μέσω των οποίων, όμως δεν αποκαλύπτονται αναγνωρίσιµα στοιχεία της φυσικής ταυτότητας του χρήστη, αλλά αυτά χρησιµοποιούνται αποκλειστικά και µόνο αφενός για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων (π.χ. έλεγχος επιθέσεων «άρνησης υπηρεσίας») και αφετέρου για στατιστικούς λόγους επισκεψιµότητας στη δικτυακή παρουσίασή µας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως π.χ. όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω email, επεξεργαζόμαστε στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση, αναλόγως της σχέση σας με την ιστοσελίδα μας.

Περαιτέρω, υπάρχουν ορισμένες ακόμα περιπτώσεις στις οποίες επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μέσω των αρχείων cookies. Σχετικά με την χρήση και συλλογή cookies από εμάς, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την πολιτική χρήσης των cookies που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση, η συναίνεσή σας είναι απαραίτητη για την επεξεργασία τους από την Εταιρεία μας.

Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας παρέχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες του Ιστοχώρου μας.

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε τη διαδρομή τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι εκτελών την επεξεργασία.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google . Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο θα αποτρέψει τον GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες αυτού του ιστότοπου.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

H νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η συγκατάθεση κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε άδειες χρήσης σχετικά με τα Προϊόντα μας ή προκειμένου να προβείτε σε ενέργειες κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων πριν από την σύναψη σύμβασης, η νομική βάση για τη νομιμότητα της επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης στην οποία είναι συμβαλλόμενο μέρος το υποκείμενο των δεδομένων.

Φόρμα επικοινωνίας DIGIMAGIX E.E.

Παρέχουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τη δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας μέσω φόρμας επικοινωνίας. Τα στοιχεία που απαιτούνται για την επικοινωνία είναι το ονοματεπώνυμο και το email. Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας αυτά με βάση την συγκατάθεση σας, την οποία παρέχετε με θετική ενέργεια πριν αποστείλετε το μήνυμα σας, προκειμένου να παρέχουμε απάντηση. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

Η αποστολή και μόνο ενός email ή η υποβολή μίας φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί από μόνο του επαρκή λόγο για να σας εντάξουμε στη βάση δεδομένων μας ούτε διατηρούμε τα στοιχεία σας για εμπορική προώθηση.

Αποδέκτες των δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών ή/και χρηστών των υπηρεσιών του Ιστοχώρου μας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες για σκοπούς εμπορικής προώθησης. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων (ως εκτελούντες την επεξεργασία) για πολύ συγκεκριμένες και απολύτως απαραίτητες υπηρεσίες, όπως π.χ. google analytics. Έχουμε επιλέξει για τις υπηρεσίες αυτές μεγάλους οργανισμούς που παρέχουν εχέγγυα ασφάλειας και έχουμε συμβληθεί μαζί τους με σκοπό την παροχή ασφαλών υπηρεσιών. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε δεδομένα με δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική μας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο (+30) 210 8940420 .

Διεκπεραίωση της συναλλαγής σας

Εάν ζητήσετε κάτι από κάποιο site μας, π.χ. προϊόν ή υπηρεσία, επανάκληση (callback) ή συγκεκριμένο υλικό μάρκετινγκ, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με άλλα εμπλεκόμενα μέρη, π.χ. άλλα τμήματα της εταιρείας μας, εμπορικούς συνεργάτες μας, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, μεταφορικές εταιρείες, ταχυδρομικές ή κρατικές αρχές (π.χ. Τελωνειακές αρχές). Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σχετικά με μια συναλλαγή, στα πλαίσια έρευνας ικανοποίησης πελατών ή για σκοπούς έρευνας αγοράς.

Χρόνος και τόπος διατήρησης των δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν τους επισκέπτες του Ιστοχώρου ή/και χρήστες των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών συλλέγονται και διατηρούνται για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο και μετά διαγράφονται. Σε κάθε περίπτωση, για να ορίσουμε την περίοδο αποθήκευσης, έχουμε πάντα κατά νου την αρχή του περιορισμού της περιόδου αποθήκευσης, ενώ σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε για την ασφαλή τήρησή τους. Η περίοδος αποθήκευσης δεν δύναται να υπερβαίνει τα πέντε (5) έτη. Εάν επιθυμείτε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας προς την DIGIMAGIX E.E., το μήνυμα και τα στοιχεία σας θα διαγραφούν εντός 2 μηνών από την ημερομηνία αποστολής του τελευταίου μηνύματος που θα λάβουμε από εσάς.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο σύστημα της εταιρείας, το οποίο φιλοξενείται σε εξυπηρετητή (server) που χρησιμοποιεί πόρους από τις υποδομές του κέντρου δεδομένων (data center) της Amazon. Η διαχείριση του εξυπηρετητή διενεργείται με τις ενδεδειγμένες μεθόδους, αποκλειστικά και μόνο από αυστηρώς περιορισμένο προσωπικό της ίδιας της Εταιρείας, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.

Ασφάλεια δεδομένων

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και επισκεπτών του Ιστοχώρου μας χρησιμοποιούμε ασφαλή σύνδεση (https://) και μέτρα ασφαλείας δεδομένων για την αποτροπή του κινδύνου απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κοινοποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών όπως π.χ. χρήση κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά ορισμένων ευαίσθητων στοιχείων.

Τι σημαίνουν αυτά στην πράξη:

  • Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς.
  • Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο τα δεδομένα που είναι πααραίτητα για τους σκοπούς που θέτουμε.
  • Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα δεδομένα σας να είναι ακριβή, παρέχοντας σας, κατά περίπτωση, τη δυνατότητα διόρθωσης/διαγραφής.
  • Διατηρούμε τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται για τους σκοπούς που θέτουμε.
  • Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά.

Στο πλαίσιο της προστασίας των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, εφαρμόζουμε μία σειρά από κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, υιοθετούμε εσωτερικές πολιτικές ασφαλείας, εκπαιδεύουμε κατάλληλα το προσωπικό μας, το οποίο δεσμεύεται για την τήρηση της εμπιστευτικότητας και απορρήτου, ενώ αξιοποιούμε μία σειρά τεχνολογιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων σας. Όπως επιτάσσουν οι αρχές της ασφαλείας πληροφοριών και της προστασίας δεδομένων, τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν κριθεί απαραίτητο, επικαιροποιούνται και προσαρμόζονται στις νέες βέλτιστες πρακτικές.

Πληροφορίες για τη διαχείριση των newsletters (εφόσον αποστέλλουμε)

Η DIGIMAGIX E.E. αποστέλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά δελτία (newsletter) προς τους χρήστες του, αναλόγως της ιδιότητάς-επαγγελματικής απασχόλησής τους. Για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου δεν απαιτείται η δημιουργία προφίλ από εσάς αλλά η αποστολή γίνεται στο email που εσείς έχετε οικειοθελώς δηλώσει σε εμάς.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της DIGIMAGIX E.E. καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, ωστόσο είναι πάντοτε πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα τεχνικής ή οργανωτικής φύσεως. Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30) 210 8940420

Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης

Η DIGIMAGIX E.E. διαθέτει επίσημους λογαριασμούς στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn.

Η Εταιρεία μας ενθαρρύνει την υποβολή σχολίων εκ μέρους των χρηστών στις αναρτήσεις ή/και στις σελίδες που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο ενός ανοικτού διαλόγου με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις.

Η DIGIMAGIX E.E. δεν έχει γενική υποχρέωση ελέγχου του περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες των μέσων αυτών, ωστόσο καταβάλλει προσπάθειες για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς online περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της DIGIMAGIX E.E. έχουν το δικαίωμα να αφαιρούν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου κριθεί ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, όπως για παράδειγμα περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, απειλητικό, διαφημιστικό ή που παραβιάζει δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας ή περιέχει ψευδή δήλωση ως προς το πρόσωπο του χρήστη, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα αποκλεισμού των χρηστών που το υποβάλλουν.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι περιεχόμενο χρήστη που φιλοξενείται στις σελίδες της DIGIMAGIX E.E. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας θίγει ή παραβιάζει με άλλο τρόπο τους όρους χρήσης μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους διαχειριστές της DIGIMAGIX E.E..

Αποκάλυψη που Απαιτείται από το Νόμο

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να ζητηθεί η αποκάλυψη πληροφοριών με δικαστική ή άλλη κρατική εντολή, κλήτευση ή ένταλμα.

Διασυνδέσεις προς sites που δεν ανήκουν σε εμάς

Το site μας μπορεί να περιέχει διασυνδέσεις προς άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας

Όσον αφορά την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τα εξής δικαιώματα:

α) δικαίωμα πρόσβασης, δηλ. το δικαίωμα να πληροφορηθείτε εάν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται και τι είδους επεξεργασία,

β) δικαίωμα διόρθωσης, δηλ. το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,

γ) δικαίωμα διαγραφής, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν,

δ) δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας όταν η ακρίβεια των δεδομένων αμφισβητείται, είναι παράνομη ή για άλλους λόγους

ε) δικαίωμα φορητότητας, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβασθούν τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας και

στ) δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας καθώς και για οποιοδήποτε ερώτημα ή ζήτημα αντιμετωπίζετε σχετικά με το ζήτημα αυτό, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της DIGIMAGIX E.E., αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ. διεύθυνση: info@digimagix.gr ή ταχυδρομικώς, στην ως άνω διεύθυνσή μας ή μέσω φαξ στον αριθμό  (+30) 210 8940420

Τέλος, σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων (data breach), η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και εφόσον αυτή δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπονται στον Κανονισμό, έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι, η συμμόρφωση με το νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία δεδομένων και η άσκηση των δικαιωμάτων σας αποτελούν προτεραιότητα για την Εταιρεία μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παροχή πρόσθετων πληροφοριών, οι οποίες είναι αναγκαίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας πριν την άσκηση των δικαιωμάτων σας, όπως π.χ. σε περίπτωση διαχείρισης αιτήματος για τη διαγραφή των δεδομένων σας. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να ανταποκριθεί στο αίτημα σας άμεσα εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Εφόσον, δε, κριθεί απαραίτητο λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος σας και του αριθμού των αιτημάτων που εκκρεμούν προς επεξεργασία, ο χρόνος ανταπόκρισης εκ μέρους μας μπορεί να παραταθεί, σε κάθε όμως περίπτωση θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για την εξέλιξη αυτού και για το λόγο της ενδεχόμενης καθυστέρησης ικανοποίησής του.

Σε περίπτωση που τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί είτε να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, είτε να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημά σας.

Ανήλικοι

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας καμία πληροφορία για άτομα κάτω από το ηλικιακό αυτό όριο. Εάν είστε κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο υποβολή στοιχείων σας προς εμάς.

Δεδομένου ότι δεν είναι τεχνικά εφικτό να ελέγξουμε με αποτελεσματικό τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις την ηλικία σας, δεσμευόμαστε, σε περίπτωση που αναφερθεί και εξακριβωθεί η υποβολή προσωπικών στοιχείων που αφορούν ανηλίκους, να διαγράφουμε άμεσα όλες τις σχετικές πληροφορίες. Η διαγραφή αυτή ισχύει με την επιφύλαξη της ανάγκης τήρησης των στοιχείων σε περίπτωση θεμελίωση, άσκησης ή υποστήριξης νομικών αξιώσεων μας, ή της παροχής συγκατάθεσης από κηδεμόνα.

Αλλαγές στην πολιτική και ενημέρωση

Η αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτεί τη συστηματική παρακολούθηση των πολιτικών και των διαδικασιών μας. Παράλληλα, η επιθυμία μας για παροχή καλύτερων υπηρεσιών, σημαίνει ότι επιδιώκουμε διαρκώς την διαρκή βελτίωση των πρακτικών μας και την υιοθέτηση νέων, πάντοτε με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα.

Ως εκ τούτου, η παρούσα πολιτική για την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μπορεί να τροποποιείται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Έχοντας ως οδηγό την αρχή της διαφάνειας, δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην πολιτική μας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πολιτική μας, καθώς η χρήση των υπηρεσιών μας συνεπάγεται την αποδοχή της εκ μέρους σας.

Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική μας ή τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας εκ μέρους μας γενικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@digimagix.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8940420 (Ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23) και στο τηλέφωνο 2106475600 και φαξ 2106475628 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας complaints@dpa.gr.