Πρόσκληση συμμετοχής στο 7ο Διεθνές Συνέδριο ΑεξΑΕ

Η DigiMagix με χαρά σας προσκαλεί στο 7ο Διεθνές Συνέδριο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη Αττικής (Οδός Δημητρίου Παναγέα). Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου και ώρα 13:30-15:30 στην Αίθουσα Γ θα πραγματοποιηθεί συνεδρία με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση, στην οποία η εταιρεία μας θα συμμετέχει με δύο εισηγήσεις:

  1. Το e-learning στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση: δεδομένα, τάσεις και προοπτικές (εισηγητές: Τόνια Χαρτοφύλακα, Μαρίνος Χάρχαλος, Βασίλης Μανώλογλου)
  2. Συνδυάζοντας τη μαγνητοσκοπημένη διάλεξη με το πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό: το παράδειγμα των ψηφιακών μαθημάτων του MIO-ESCEDE (Μαρίνος Χάρχαλος, Τόνια Χαρτοφύλακα, Βασίλης Μανώλογλου, Θωμαϊς Βλαχογιάννη, Βασίλης Ψαλλιδάς)
Το πλήρες Πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ.
Η DigiMagix, χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, θα βρίσκεται στο χώρο των εκθετών καθόλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε!

Θέλετε να μάθετε πώς εργαζόμαστε;

ICODL 2013