e-learning

eLearning

Η DigiMagix διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την αξιολόγηση e-learning προγραμμάτων σε εταιρικά περιβάλλοντα. Σημαντικές ελληνικές εταιρείες, όπως η ALPHA BANK, η APIVITA, o ΟΠΑΠ, και πολλές ακόμα, έχουν εμπιστευτεί τη DigiMagix για τη μετάβαση του προγράμματος εκπαίδευσής τους στην ψηφιακή εποχή. Η DigiMagix έχει αναπτύξει πάνω από 250 τίτλους ψηφιακών μαθημάτων για τους πελάτες της καλύπτοντας πολλά και διαφορετικά θεματικά πεδία (προϊοντική εκπαίδευση, πωλήσεις, marketing, τραπεζικά, ασφαλιστικά, induction courses, ξένες γλώσσες), καθώς και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (σχολική, πανεπιστημιακή, εκπαίδευση ενηλίκων). Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τη δική της e-βιβλιοθήκη, η οποία απαρτίζεται από επιλεγμένους τίτλους ψηφιακών μαθημάτων.

Η DigiMagix παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας και εκπαίδευσης ανταποκρινόμενη σε πραγματικές ανάγκες της αγοράς σε ό,τι αφορά στο e-learning. Επισκεφθείτε το Portfolio της εταιρίας μας.

 • Επιλογή και εγκατάσταση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τη φυσιογνωμία του πελάτη
 • Σχεδιασμός Διεπαφής (Interface) της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με βάση τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα του πελάτη
 • Παραμετροποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε να πληρoί τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ομάδας στόχου και τις απαιτήσεις του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος
 • Ενσωμάτωση εργαλείων σύγχρονης επικοινωνίας και συνεργασίας, όπου απαιτείται. Για τη διεξαγωγή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, η DigiMagix προτείνει την υπηρεσία  WizIQ  (Virtual Class Room).
 • Φιλοξενία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε Server της εταιρείας μας ή εγκατάσταση σε χώρο φιλοξενίας του πελάτη
 • Παροχή τεχνικής υποστήριξης
 • Παράδοση εγχειριδίου χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανά κατηγορία χρήστη (εκπαιδευόμενος, εκπαιδευτής, διαχειριστής)

Για τη διεξαγωγή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, η DigiMagix προτείνει την υπηρεσία  WizIQ  (Virtual Class Room). Η υπηρεσία  WizIQ παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικής τάξης, την οποία μπορούν να παρακολουθούν από 10 έως 1000 συμμετέχοντες ταυτόχρονα. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν χρειάζεται η εγκατάσταση ειδικών προγραμμάτων σε κάθε υπολογιστή. Τα εργαλεία που διαθέτει η υπηρεσία επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να μετατρέψουν την οθόνη του υπολογιστή τους σε διαδραστικό πίνακα και να μοιράζονται με τους συμμετέχοντες παρουσιάσεις PowerPoint, PDF, πίνακες ή βίντεο από το YouTube. Με αυτό τον τρόπο, το WizIQ εξοπλίζει τους εκπαιδευτικούς με εργαλεία που ενισχύουν τη διαδραστικότητα και διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον για παρακολούθηση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει για τους πελάτες της το σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδραστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου ενώ παράλληλα αναπτύσσει δικούς της τίτλους ψηφιακών μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς. Οι βασικότερες εργασίες που πραγματοποιούνται κατά τη δημιουργία του νέου ψηφιακού μαθήματος είναι οι ακόλουθες:

 • Εκπαιδευτικός σχεδιασμός
 • Δημιουργία εκπαιδευτικού σεναρίου (storyboarding)
 • Ανάπτυξη ψηφιακών παρουσιάσεων: Για την ανάπτυξη των ψηφιακών παρουσιάσεων χρησιμοποιούμε κυρίως τα προγράμματα Adobe Flash, Captivate και Articulate, ανάλογα με τις ανάγκες του περιεχομένου και τις επιλογές του πελάτη (βλ.παρακάτω «Ευελιξία στις επιλογές»).
 • Ανάπτυξη διαδραστικών ασκήσεων: η DigiMagix διαθέτει τη δική της βιβλιοθήκη διαδραστικών αντικειμένων (ασκήσεων, δραστηριοτήτων, παρουσιάσεων), η οποία επιτρέπει τη μείωση του χρόνου και του κόστους παραγωγής με την ταυτόχρονη διασφάλιση ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.
 • Ενοικίαση των διαθέσιμων τίτλων της ψηφιακής βιβλιοθήκης της DigiMagix
 • Αξιολόγηση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου μέσω σταθμισμένων ερωτηματολογίων

Για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργήσαμε τρία διαφορετικά πακέτα, τα e-course basic, e-course plus και e-course complete, ώστε να επιλέγουν κάθε φορά το πακέτο εκείνο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες.

Θέλετε να δημιουργείτε οι ίδιοι τα μαθήματα που χρειάζεστε; Με τα προϊόντα της Articulate μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε εύκολα τα διαδραστικά μαθήματα e-learning, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί! Το Storyline 360 είναι το νεώτερο authoring tool της σειράς και το πλέον κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία καλαίσθητων διαδραστικών μαθημάτων e-learning. Απλό στη χρήση για τους νέους χρήστες και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πλούσιο σε δυνατότητες για τους έμπειρους.

Η Digimagix, επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της Articulate στην Ελλάδα, σας προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Καθοδήγηση στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και στην αγορά της σωστής άδειας χρήσης
 • Πώληση των αδειών χρήσης των προϊόντων
 • Εκπαίδευση στην αποτελεσματική τους χρήση

articulate

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με όλα τα στάδια υλοποίησης ενός e-learning προγράμματος εκπαίδευσης
 • Συνεχής υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κάλυψη των εκπαιδευτικών, των τεχνικών και των γραφιστικών αναγκών που προκύπτουν
  • Γραφιστικές παρεμβάσεις στην πλατφόρμα σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Επιπλέον λειτουργικότητα για την κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών
  • Συνεχής εμπλουτισμός της ψηφιακής βιβλιοθήκης
  • Ιδέες και συμβουλές για νέες πληροφορίες και δραστηριότητες
 • Εκπαίδευση στην επιτυχή υλοποίηση προγραμμάτων e-learning – προτείνονται τα ακόλουθα δύο σεμινάρια, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν από απόσταση ή δια ζώσης:
  1. Διαχείριση της πλατφόρμας υποστήριξης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης: Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η απόκτηση των γνώσεων και η εξάσκηση των δεξιοτήτων εκείνων που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη γενικότερη χρήση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σε όσους καλούνται να αναλάβουν το ρόλο του διαχειριστή ή/και του καθηγητή σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης ή μικτής εκπαίδευσης (εκπαίδευση σε τάξη σε συνδυασμό με ηλεκτρονική εκπαίδευση).
  2. E-tutoring: Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η απόκτηση των γνώσεων και η εξάσκηση των δεξιοτήτων εκείνων που σχετίζονται με το ρόλο των e-tutors στη διαδικασία της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σε όσους καλούνται να αναλάβουν το ρόλο του εκπαιδευτή σε προγράμματα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.