Διαχείριση Κρίσιμων Καταστάσεων

Τα τελευταία χρόνια, σε όλες μου τις συναναστροφές, φιλικές ή επαγγελματικές, άσχετα με το ποιο θέμα συζήτησης ξεκινήσουμε, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε να μιλάμε για την κρίση.  Omnes viæ Romam ducunt (Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη).HAT NEWS.

Έχετε αναρωτηθεί όμως τι σημαίνει κρίση;

Κρίση είναι μια κατάσταση ψυχολογικής αποσταθεροποίησης του ατόμου, όταν έρχεται αντιμέτωπο με μια απειλητική περίσταση, την οποία αντιλαμβάνεται ως σημαντικό πρόβλημα που δεν μπορεί να αποφύγει ούτε να επιλύσει με τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που διαθέτει.

Μια βραδιά σε ένα φιλικό τραπέζι συζητώντας περί κρίσης βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα άλλο είδος κρίσης. Ένας από τους συνομιλητές  έπαθε πνιγμονή. Όλοι ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι αλλά κανένας δεν ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει. Ευτυχώς για όλους, και περισσότερο για τον παθόντα, με έντονο βήχα και μερικά χτυπήματα στη πλάτη, αποφύγαμε τα δυσάρεστα.NFL SNAPBACKS 2015.

Συζητώντας το περιστατικό αυτό με τους φίλους μου (και τωρινούς μου συνεργάτες), γεννήθηκε η ιδέα της Διαχείρισης Κρίσιμων Καταστάσεων.

Πλέον η ιδέα αυτή έλαβε τη μορφή μιας ψηφιακής βιβλιοθήκης με τον ίδιο τίτλο. Η βιβλιοθήκη αυτή απευθύνεται στα Τμήματα Ανθρωπίνων Πόρων και Εκπαίδευσης των επιχειρήσεων, για την ενίσχυση της ασφάλειας του προσωπικού τους, καθώς και στον καθένα από εμάς επιθυμεί να εμπλου­τίσει τις γνώσεις του πάνω στα συγκεκριμένα θεματικά πεδία:Cheap Hats.

  • Εισαγωγή στις Πρώτες Βοήθειες
  • Βασικές Αρχές Πυρασφάλειας
  • Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών

Εικόνα από το ψηφιακό υλικό

Με μια επίσκεψη στη demo area μαθημάτων μας, στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα θα  πάρετε μία γεύση από το υλικό. Μέσα από το e-shop μας μπορείτε να αποκτήσετε κωδικό χρήστη και πρόσβασης, για την πλήρη πρόσβαση σε όλη την ύλη της Διαχείρισης Κρίσιμων Καταστάσεων. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.NEW SNAPBACK HATS.

Στο μέλλον σκοπεύουμε να αναπτύξουμε τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη με πιο ειδικευμένες γνώσεις επάνω στα συγκεκριμένα θεματικά πεδία ή να προσθέσουμε και καινούρια. Θα είναι χαρά μας να ακούσουμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


οκτώ + 7 =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>