Δύο νέες υπηρεσίες από την DigiMagix

Μέχρι τώρα τη μερίδα του λέοντος, όσο αφορά τις υπηρεσίες της DigiMagix, την είχε η δημιουργία e-learning μαθημάτων. Με τη πάροδο του χρόνου, η τεχνογνωσία και οι ικανότητες που ανέπτυξαν οι άνθρωποι μας, έδωσαν λύσεις και σε άλλες ανάγκες των πελατών μας πέραν της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, με την ίδια ακριβώς ποιότητα.

Ας δούμε τις δύο νέες υπηρεσίες.

Η πρώτη αφορά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η δεύτερη υπηρεσία συνδυάζει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου σας διαδικτυακού τόπου προκειμένου όχι μόνο να προβάλετε το ξενοδοχείο σας σε μια τεράστια ομάδα στόχο, όπως είναι αυτή των χρηστών του Διαδικτύου, αλλά και να επωφεληθείτε από την δυνατότητα online κράτησης δωματίων.

Μπορείτε να πατήσετε στη κάθε υπηρσία αντίστοιχα για να δείτε demo:

Ενημερωθείτε για τα σχετικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στη σελίδα Web Applications και επικοινωνήστε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ εννέα = 15

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>