Εφαρμογή εταιρικής ταυτότητας για τη mythscapes

Μετά το σχεδιασμό λογότυπου για τη mythscapes, ακολούθησε η εταιρική της ταυτότητα. Επιδιώξαμε να σχεδιάσουμε μια ταυτότητα όσο το δυνατόν πιο λιτή και απέριττη.  Οι μεγάλες λευκές επιφάνειες που δε φοβηθήκαμε να αφήσουμε, δίνουν μια γραφίστικη αίσθηση, ανακουφιστική και ξεκούραστη για το μάτι.

Η χρησιμοποίηση της κουκουβάγιας σε παράθεση, να κοιτάζει πονηρά πίσω από τον «τοίχο» των δυο έντονων χρωμάτων στο τέλος όλων των συνθέσεων, βοηθάει στο να κλείνουν όμορφα και να εδραιώνεται «η βάση» τους.

Χρησιμοποιήσαμε μια γραμματοσειρά, η οποία θεωρούμε ότι ταιριάζει απολύτως στην αίσθηση που θέλουμε να δώσουμε. Αυτό συμβαίνει καταρχήν γιατί η έλλειψη έντονων γωνιών στα γράμματά της «γλυκαίνει» το μάτι και κατά δεύτερον, γιατί  οι πατούρες στα τελειώματά της παραπέμπουν στις αρχαίες ελληνικές γραμματοσειρές, οι οποίες είχαν πάντα πατούρες, πράγμα που θέλαμε να χαρακτηρίζει γράμματα, τα οποία χρησιμοποιούμε για μια εταιρεία που οργανώνει tours σε αρχαιολογικούς χώρους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ 6 = δεκαπέντε

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>