Κρυπτόλεξο: το νέο μας παιχνίδι

Σήμερα ανέβηκε στο Apple store το δεύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι της DigiMagix για iphone και ipad. Το Κρυπτόλεξο, κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι κάθε ηλικίας, περνά από τις σελίδες των περιοδικών στο κινητό και εμπλουτίζεται με επιπλέον λειτουργίες, για να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, διασκεδαστικό αλλά συγχρόνως και επιμορφωτικό.

Μέσα από έξι κατηγορίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, καλείστε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες λέξεις. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη κατηγορία ή όλες τις κατηγορίες μαζί. Θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο την προσπάθεια; Από τις ρυθμίσεις ορίστε χρονική διάρκεια δύο λεπτών και επαναπροσδιορίστε τη στρατηγική σας, πριν να είναι πολύ αργά! Αν νιώθετε αρκετά δυνατοί, μη ζητήσετε καμία βοήθεια και αναζητήστε λέξεις… άγνωστες!

Στο τέλος του παιχνιδιού, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για την κάθε λέξη που σας έτυχε.

Η τιμή της εφαρμογής είναι  0,79€. Περιμένουμε τις εντυπώσεις, τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας στην ιστοσελίδα μας ή στο facebook για να κάνουμε το Kρυπτόλεξο ακόμη καλύτερο στις αναβαθμίσεις που θα ακολουθήσουν.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


εννέα + = 11

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>