Σχεδιασμός λογότυπου Mavelec

Η Μavelec, είναι μια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης, ανάπτυξης, και κατασκευής μικρών οικιακών συσκευών. Μας ζητήθηκε λοιπόν να επανασχεδιάσουμε το λογότυπό της.

Προσεγγίσαμε το συγκεκριμένο project με γνώμονα την πολύχρονη ύπαρξη της εταιρείας στην αγορά, την οποία έπρεπε να διατηρήσουμε. Έτσι, διατηρήσαμε περίπου τα ίδια χρώματα, αλλάξαμε την παλιά γραμματοσειρά χρησιμοποιώντας μια άλλη «ηλεκτρονική» στη θέση της  και δουλέψαμε πάνω στο παλιό σηματάκι. Αυτό ήταν γυρτό και σχεδιασμένο με πολύ μικρά κενά ανάμεσα στα τρία σχήματα που δημιουργούσαν το «Μ», πράγμα που δεν του επέτρεπε να είναι αναγνώσιμο στις μικρές διαστάσεις του. Το κάναμε πιο αναγνώσιμο και το περιβάλλαμε με δυο λεπτά τόξα ώστε να ξεχωρίζει και να του δίνεται περισσότερη έμφαση, με διακριτικό όμως τρόπο.

Η τελική πινελιά ήταν η μικρή ηλεκτρική αντίσταση που αντικαθιστά την οριζόντια γραμμή του Α.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


× 2 = δυο

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>