Νέο Μάθημα για την Alpha Bank

Η DigiMagix ολοκλήρωσε το νέο ψηφιακό μάθημα με τίτλο «Καταναλωτικά Δάνεια» για την Alpha Bank, το οποίο προστέθηκε στη σειρά των e-learning μαθημάτων της Τραπέζης. Το μάθημα αυτό λειτουργεί ως εισαγωγικό στο θεματικό αντικείμενο των Καταναλωτικών Δανείων, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την εκπαίδευση β” επιπέδου, η οποία πραγματοποιείται στην αίθουσα διδασκαλίας. Η εφαρμογή της μεικτής εκπαίδευσης, δηλαδή ο συνδυασμός του e-learning με την πρόσωπο-με-πρόσωπο διδασκαλία, που εφαρμόζεται επιτυχημένα από την Τράπεζα, παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική λύση που ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δημιουργική συνεργασία με την Alpha Bank το 2006 και έκτοτε αναπτύσσει κάθε έτος τίτλους μαθημάτων, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού της Τραπέζης. Μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει 14 μαθήματα ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για την επικαιροποίηση και τη συντήρηση του συνόλου των διαθέσιμων τίτλων.

Μια από τις ασκήσεις επανάληψης του μαθήματος

Ένα μικρό απόσπασμα του μαθήματος μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


εννέα − 1 =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>