Παγκόσμια ημέρα Alzeimer 2012

Σήμερα, Παρασκευή 21-09 στις 18:30, θα περπατήσουμε και εμείς στη συμβολική πορεία που έχει διωργανώσει η Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχων Αθηνών σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer 2012.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η πορεία θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα και θα τερματιστεί στο Ζάππειο, με τη συμμετοχή ασθενών, φροντιστών, εθελοντών, μελών ΚΑΠΗ και με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων.

H DigiMagix στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει τις προσπάθειες της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχων Αθηνών, έχοντας αναλάβει τις ανάγκες κάλυψης σχεδιασμού και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της.

Καλούμε τους φίλους μας να συμμετέχουν στη συμβολική αυτή πορεία, στηριζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες αντιμετώπισης της νόσου Alzheimer.

Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η συχνότερη μορφή άνοιας (60% του συνόλου), από την οποία πάσχουν 160.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, 7.300.000 στην Ευρώπη και 35.000.000 σ’ όλο τον κόσμο.

Ας αντιμετωπίσουμε τη Νόσο Alzheimer βήμα-βήμα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ 6 = επτά

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>