Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων

Φέτος στις γιορτές πρωτοτυπήστε, χαρίζοντας στα παιδιά κάτι πραγματικά διαφορετικό: ψηφιακά μαθήματα που τους επιτρέπουν να μελετούν διασκεδάζοντας ενώ ταυτόχρονα τα βοηθούν στην εξοικείωση με τη χρήση του Η/Υ μέσα στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας learn-e-pedia! Η DigiMagix σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

  1. Ορθογραφούμε παρέα: ένα ψηφιακό μάθημα για τους βασικούς κανόνες της Ορθογραφίας, με πολυάριθμες διαδραστικές ασκήσεις για εξάσκηση. Για μαθητές Β’ και Γ’ Δημοτικού αλλά και για μεγαλύτερους μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εκμάθηση των ορθογραφικών κανόνων.
  2. Ο Καπετάν ΣΟΣ, η παρέα του και το Κινούμενο Νησί: ένα ψηφιακό μάθημα με περιεχόμενο διαθεματικό που αφορά στη Μεσόγειο θάλασσα, τον πολιτισμό της και τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής. Ενισχύει τους μαθητές στα μαθήμτα της Γεωγραφίας, της Ιστορίας, της Γλώσσας και της Μελέτης Περιβάλλοντος. Για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού.
  3. Γερμανικά Γυμνασίου: ένα ψηφιακό μάθημα για την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας. Για μαθητές Α’, Β’, και Γ” Γυμνασίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


2 × οκτώ =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>