Σχεδιασμός προϊοντικών λογοτύπων

Για τις εφαρμογές που σχεδιάζει και αναπτύσσει η DigiMagix, φροντίζουμε να δημιουργούμε και όμορφες ταυτότητες και να τις «ντύνουμε» με όμορφα γραφιστικά. Εδώ λοιπόν παρατίθενται κάποια λογότυπα που σχεδιάσαμε κατά καιρούς για τις εφαρμογές μας.

Studyland: είναι η δική μας, διαδυκτιακή εκπαιδευτική πύλη. Εκεί υπάρχουν e-learning μαθήματα για όλες τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα. Για το λογότυπο, στηριχτήκαμε στο concept «plant your ideas» και χρησιμοποιήσαμε πράσινα και πορτοκαλί χρωματάκια και σχεδιάσαμε φυλλαράκια που δημιουργούν τα κενά στα S και L που είναι τα αρχικά του StudyLand.

Virtual Tutor: είναι το διαδικτυακό σύστημα που δημιουργήσαμε για τη διαχείριση και τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών συναντήσεων ανάμεσα σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους. Στη «σκιά» του διακρίνονται headphones, ενώ τα αρχικά του (VT) σχεδιάστηκαν όσο πιο λιτά γινόταν και προοπτικά στο χώρο, για να δείχνει το λογότυπο όσο πιο μοντέρνο γίνεται.

Walnut Certification System: είναι ένα σύνολο εφαρμογών πιστοποιήσεων λογισμικού. Το όνομά του παραπέμπει στο καρύδι, που ο καρπός του μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο μυαλό και τα χρώματα που χρησιμοποιήσαμε είναι «γλυκά» γκρι και πορτοκαλί.

Virtual Dressing Room: μια πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικού δοκιμαστηρίου που αναπτύξαμε. Χρησιμοποιήσαμε μια κρεμάστρα ανεστραμμένη σαν V και μια σύγχρονη, «ηλεκτρονική» γραμματοσειρά, ώστε το λογότυπο να παραπέμπει άμεσα στο concept του δοκιμαστήριου με ένα μοντέρνο τρόπο.

E-trainer: είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν εκπαιδευτικό υλικό με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων. Το λογότυπο με το αλτηράκι, παραπέμπει άμεσα στην «εκγύμναση» του μυαλού που επιτυγχάνεται με την τριβή και την άσκηση.

Albatross: είναι το περιοδικό για τις καινοτόμες μορφές εκπαίδευσης στην ελληνική επιχείρηση. Το λογότυπο  του παραπέμπει άμεσα σε ένα πουλί που πετάει, δημιουργημένο από σελίδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


− ένα = 2

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>