1ο τεύχος περιοδικού albatross

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του περιοδικού albatross: An eye on Workplace Learning και να διαβάσετε το πρώτο τεύχος του. Από το Editorial:

«Με το πρώτο τεύχος του περιοδικού albatross: An eye on Workplace Learning εγκαινιάζουμε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και παραδειγμάτων που σχετίζονται με την εκπαίδευση στην ελληνική επιχείρηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας με τα άρθρα τους στην έκδοση του πρώτου τεύχους.

Με το επόμενο τεύχος του περιοδικού ευελπιστούμε να ενισχύσουμε αυτό το κανάλι, καθώς πεποίθησή μας είναι ότι η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε βασικά ζητήματα που αφορούν την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση, η προβολή επιτυχημένων παραδειγμάτων και οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών που διευκολύνουν την εκπαίδευση στην ελληνική επιχείρηση, θα συμβάλουν στην εξωστρέφεια όλων όσοι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης, θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις συνεργασίας και κατ’επέκταση θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ποιότητας των προσπαθειών που συντελούνται στο χώρο.»

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας αλλά και τη συνδρομή σας στη δημιουργία του επόμενου τεύχους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


4 × οκτώ =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>