Πρόσκληση για την υποβολή άρθρων

albatross: an eye on workplace learning

Θεματική του τεύχους: Καλές πρακτικές εκπαίδευσης στο περιβάλλον εργασίας

Πρόσκληση για την υποβολή άρθρων

Η DigiMagix προσκαλεί όλους, όσοι επιθυμούν να υποβάλουν άρθρα προς δημοσίευση στο περιοδικό albatross: an eye on workplace learning (Τόμ.2, Αρ.1) να αποστείλουν το κείμενό τους σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που ακολουθούν. Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ιστορίες καλών πρακτικών εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στο εργασιακό περιβάλλον.

  • Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή ορίζεται η 30 Μαρτίου 2013. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου 2013.
  • Τα άρθρα που θα υποβληθούν πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική γλώσσα, να συνοδεύονται από περίληψη (έως 300 λέξεις) και από 4 λέξεις-κλειδιά.
  • Για να είναι συναφή με τη θεματική του συγκεκριμένου τεύχους, τα κείμενα θα πρέπει να συνδέονται με μια εφαρμογή-πρακτική εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης στον εργασιακό χώρο.
  • Τα άρθρα μπορούν να αποστέλλονται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού ή με mail στo journal@digimagix.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του περιοδικού ή να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη έκδοσης αυτού στα ακόλουθα στοιχεία:

Τόνια Χαρτοφύλακα

Υπεύθυνη έκδοσης

210-8940420 (εσωτ.104)

thartofylaka@digimagix.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


επτά − = 5

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>