ΑΣΕΠ-trainer

Η εφαρμογή ΑΣΕΠ-trainer δημιουργήθηκε από την εταιρεία μας το 2008 για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των υποψηφίων στο Τεστ Γενικών Δεξιοτήτων που προκηρύχθηκε για πρώτη -και τελευταία- φορά το 2008 από τον ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή φιλοξένησε ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο συγκέντρωσε 2.000 ερωτήσεις από όλες τις θεματικές περιοχές που υποδείκνυε ο διαγωνισμός, η απάντηση των οποίων συνοδευόταν από χρήσιμα σχόλια, που βοηθούσαν τους εκπαιδευόμενους να οργανώνουν τις πληροφορίες και να εντάσσουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Επιπλέον, η κάθε θεματική περιοχή διέθετε σύνοψη, βιβλιογραφία, καθώς και πλούσιο multimedia υλικό, που βοηθούσε τους εκπαιδευόμενους να μάθουν εύκολα και διασκεδαστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε από περισσότερους από 200 εκπαιδευόμενους, πολλοί από τους οποίους διέμεναν σε δυσπρόσιτα μέρη της ελληνικής επαρχίας.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

  • Διάκριση των ερωτήσεων σε θεματικές ενότητες.
  • Κατηγοριοποίηση των ερωτήσεων σε τρία επίπεδα δυσκολίας.
  • Δυνατότητα να μαρκάρει ο εκπαιδευόμενος όποια ερώτηση θέλει ως «Γνωστή» και να επιλέγει να εμφανίζονται μόνο οι ερωτήσεις που δεν έχει ξαναδεί.
  • Δυνατότητα Μελέτης και Αυτοαξιολόγησης (δύο τρόποι/περιβάλλοντα προσέγγισης του υλικού)
  • Στο περιβάλλον «Αυτοαξιολόγησης» ο εκπαιδευόμενος μπορεί να επιλέγει ποιες θεματικές ενότητες θα περιέχονται στο τεστ, το πλήθος των ερωτήσεων και αν θα συμπεριλαμβάνονται ή όχι στο τεστ οι ερωτήσεις που έχει μαρκάρει ως «Γνωστές».
  • Τα αποτελέσματα του κάθε τεστ αποθηκεύονται και ο εκπαιδευόμενος μπορεί να δει την ιστορικότητα των αποτελεσμάτων, καθώς και στατιστικά στοιχεία και γραφικές παραστάσεις για τον έλεγχο της απόδοσης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


× 6 = σαράντα οκτώ

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>