Το e-Learning στη φροντιστηριακή εκπαίδευση

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις απαραίτητο συμπλήρωμα της τυπικής μορφής εκπαίδευσης. Παρόλα αυτά, η παραδοσιακή μορφή, στην οποία διατίθεται, θέτει περιορισμούς στους συμμετέχοντες σε αυτή, τόσο ως προς την πρόσβαση όσο και ως προς το χρόνο, τον τόπο και το ρυθμό μελέτης.

Το e-learning μπορεί να συμβάλει θετικά στην ενίσχυση της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, τόσο των μαθητών όσο και των ενηλίκων:

 • ενηλίκων

Σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό ενηλίκων καλείται να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις των εξετάσεων του ΑΣΕΠ προκειμένου να εισαχθεί σε θέσεις δημοσίου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και σε πολλές περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι έχουν απομακρυνθεί χρονικά από τη διαδικασία της τυπικής εκπαίδευσης με αποτέλεσμα να χρειάζονται κάποια βοήθεια στην οργάνωση της μελέτης τους. Παρόλα αυτά, η φροντιστηριακή εκπαίδευση στην τάξη δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο των ενδιαφερομένων, καθώς από τη φύση της θέτει περιορισμούς ως προς την πρόσβαση, τον τόπο, το χρόνο και το ρυθμό της μελέτης.

Το e-learning δίνει τη λύση και σε αυτή την περίπτωση, καθώς μπορεί να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση ελεύθερη από περιορισμούς που σχετίζονται με την πρόσβαση, τον τόπο, το χρόνο και τον προσωπικό ρυθμό μελέτης του καθενός.

 • μαθητών

Το e-learning μπορεί να οδηγήσει τη φροντιστηριακή εκπαίδευση των μαθητών πέρα από τους περιορισμούς που θέτει η τάξη ως προς το χώρο και τον χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων και να προσφέρει συμπληρωματική εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση, διαρκώς διαθέσιμη στους μαθητές.

Η ενσωμάτωση της μεθόδου e-learning ως συμπληρωματική της εκπαίδευσης στην τάξη, βοηθά σημαντικά τους μαθητές στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, την εκπαίδευση στη χρήση Η/Υ αλλά και σε πιο εξειδικευμένα web μαθήματα, και φυσικά στην προετοιμασία στα μαθήματα που εμπίπτουν στη σχολική ύλη.

Τι μπορούμε να προσφέρουμε στο φροντιστήριό σας;

 • Την εγκατάσταση και διαμόρφωση της ηλεκτρονικής τάξης, ώστε να είναι σύμφωνη με τις ανάγκες και τη φυσιογνωμία του εκπαιδευτικού σας οργανισμού.
 • Την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στη διαχείριση της τάξης και στη γενικότερη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.http://goo.gl/vf5WJQ.
 • Την ανάπτυξη πολυμεσικού εκπαιδευτικού υλικού, σύμφωνου με τα διεθνή πρότυπα.
 • Τη δημιουργία ασκήσεων, τεστ αυτοαξιολόγησης, καθώς και ολοκληρωμένων τεστ αξιολόγησης με στατιστικά στοιχεία επίδοσης, ανατροφοδότηση σωστών και λανθασμένων απαντήσεων κλπ.
 • Έτοιμο ηλεκτρονικό διαδραστικό υλικό για την εκπαίδευση σε Microsoft Windows και Microsoft OFFICE.
 • Για την προετοιμασία σε διαγωνισμούς του Δημοσίου
  • Έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Αναλυτική και λογική σκέψη, Μαθηματικές δεξιότητες, Βασικές αρχές Γεωμετρίας, Γλωσσικές δεξιότητες, Κατανόηση Κειμένου, Γεωγραφία, Φυσικές Επιστήμες, Επικαιρότητα, Διεθνείς Θεσμοί, Αγωγή του Πολίτη, Ιστορία, Λογοτεχνία.
  • Έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό και χώρο (online και offline) μελέτης και αυτοαξιολόγησης για το Τεστ Δεξιοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 1ο τεστ δεξιοτήτων που διεξήχθη από τον ΑΣΕΠ, το υλικό μας βρέθηκε πολύ κοντά στις απαιτήσεις του διαγωνισμού και προέβλεψε πολλές από τις ερωτήσεις και το γενικότερο σκεπτικό των εξετάσεων. Πολλά ήταν τα συγχαρητήρια μηνύματα από φροντιστήρια που χρησιμοποίησαν το υλικό μας αλλά και από εκπαιδευόμενους που πέτυχαν στις εξετάσεις τουςUgg Boots Cyber Monday..

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε πώς το e-learning θα δώσει προστιθέμενη αξία στη δική σας εταιρεία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ ένα = 4

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>