Συμμετοχή στο 6ο ICODL

Η εταιρεία μας επιδιώκει την εξωστρέφεια και αξιοποιεί τις ευκαιρίες για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών στα θέματα των δραστηριοτήτων της ενώ ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο e-learning, δίνει πάντοτε έμφαση στην επιστημονική διάσταση της εργασίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η DigiMagix θα συμμετάσχει με την ιδιότητα του εισηγητή στο 6o Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με θέμα τις Εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από τις 4-6 Νοεμβρίου 2011. Διοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το περιοδικό Ανοικτή Εκπαίδευση και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εφαρμογή καινοτόμου μορφής εκπαίδευσης στην ελληνική επιχείρηση, στην οποία η εταιρεία μας ενεπλάκη στο σύνολο του έργου, από τη φάση του σχεδιασμού ως τη φάση των αποτελεσμάτων και της αξιολόγησης. Πρόκειται για την εφαρμογή του προγράμματος e-learning που λειτουργεί αδιάκοπα επί 2 έτη στην ελληνική εταιρεία NEOSET με σκοπό την εξ αποστάσεως εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και των συνεργατών της.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός εκπαιδευομένων επιλέγει την ηλεκτρονική εκπαίδευση για την ενίσχυση των γνώσεων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του και επιβραβεύει την επένδυση της επιχείρησης, στην οποία εργάζονται, στην ποιοτική και καινοτόμο εκπαίδευσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου ενώ θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της παρουσίασής μας με την οριστικοποίηση του προγράμματος.

Σας περιμένουμε στο Συνέδριο, για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες στο χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική επιχείρηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


έξι − = 1

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>