Συνεργασία με το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης

Η ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης για το Περιβάλλον τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (MEDITERRANEAN INFORMATION OFFICE FOR ENVIRONMENT, CULTURE AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT / MIO-ECSDE) βρίσκεται σε λειτουργία και φιλοξενεί τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το MIO-ECSDE είναι μία ομοσπονδία περίπου 100 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) από τις χώρες της Μεσογείου με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος & της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα ψηφιακά μαθήματα που παρέχονται μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας και τα οποία σχετίζονται με την περιβαλλοντική εκπαίδευση, τη διαχείριση αποβλήτων και την αειφορία, είναι στην αγγλική γλώσσα και απευθύνονται σε παγκόσμιο κοινό.

Η εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς μέσω των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προωθείται ο σεβασμός στο περιβάλλον ενώ οι επαγγελματίες στο χώρο εκπαιδεύονται προκειμένου να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες. Για τις ανάγκες λειτουργίας του e-learning εκπαιδευτικού προγράμματος του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης η DigiMagix ανέλαβε την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση και την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας εκπαίδευσης eFront educational edition, η οποία φιλοξενείται σε Dedicated Managed Server, καθώς και τη δημιουργία σειράς ψηφιακών μαθημάτων που παρέχονται μέσω αυτής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


εννέα × 5 =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>