Ολοκλήρωση του Διαδικτυακού τόπου της Mythscapes

Η DigiMagix ολοκλήρωσε τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας και του e-shop (Tourist Booking System) της εταιρείας MythScapes: Expert-led Archaelogical & Cultural Tours. H MythScapes είναι μια καινοτόμος εταιρεία με αντικείμενο τη διοργάνωση ταξιδιών που συνδυάζουν τη γοητεία των ελληνικών αρχαιολογικών χώρων, την ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά με την άνεση των πολυτελών διακοπών.

Το site σχεδιάστηκε με γνώμονα την όσο το δυνατόν πιο χρηστική μορφή, ώστε ακόμα και άπειροι χρήστες να μπορούν να βρουν άμεσα την πληροφορία που αναζητούν. Ιδιαίτερα εύχρηστο και λειτουργικό είναι το e-shop, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν και να αγοράσουν το ταξίδι της επιλογής τους, δίνοντάς τους παράλληλα ευελιξία στο ποσό διάθεσης.

Για τα χρώματα της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε κυρίως τόνους του πορτοκαλί και σκούρο πράσινο, τα οποία χρησιμοποιούσαν κατά κόρον σε τοιχογραφίες οι αρχαίοι Έλληνες. Ως εταιρικό logo επιλέχθηκε η κουκουβάγια, η οποία στην Αρχαιότητα ήταν το σύμβολο της θεάς Αθηνάς και ταυτόχρονα της σοφίας και του πολιτισμού. Στο μάτι της τοποθετήσαμε ένα άλλο σύμβολο της αρχαιότητας, θετικό και δεξιόστροφο, που συμβολίζει την αισιοδοξία και τη συνέχεια της ζωής.

Η ιστοσελίδα της MythScapes: http://www.mythscapes.com/

Το εταιρικό logo της MythScapes

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


οκτώ × 2 =

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>