Επιδότηση ΟΑΕΔ για σύγχρονη από απόσταση εκπαίδευση

Στο ΦΕΚ Β 201 – 11.02.2011 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ανακοινώθηκε ότι η σύγχρονη από απόσταση εκπαίδευση μέσω τηλεδιάσκεψης εντάσσεται στις μορφές εκπαίδευσης που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι: «Κατ’ εξαίρεση δύνανται να χρηματοδοτηθούν μέσω του πόρου του ΛΑΕΚ προγράμματα κατάρτισης σύγχρονου e−learning» (σελ.5/12)».

Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση, η διεξαγωγή δηλαδή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο από απόσταση, απαιτεί επιπλέον τεχνικές λύσεις και προδιαγραφές αλλά και εκπαίδευση των εμπλεκομένων στα εργαλεία και τον τρόπο διδασκαλίας, ώστε να επιτευχθεί μια επιτυχημένη μαθησιακή εμπειρία.

Για τη διεξαγωγή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης η DigiMagix παρέχει μια σειρά αξιόπιστων εργαλείων που συνδέονται κάτω από το Σύστημα Vtutor (virtual tutor), καθώς και μια σειρά από ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ενημερωθείτε για τα σχετικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στη σελίδα elearning, καρτέλα «Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση» και επικοινωνήστε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


− 4 = πέντε

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>