ΕΔΑΕ Website

Σχεδιασμός του δυναμικού website της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΑΕ)

Σε αυτό το έργο επιδιώχθηκε να τονιστούν οι κύριες δραστηριότητες του Δικτύου (έκδοση επιστημονικού περιοδικού, διεξαγωγή διεθνούς συνεδρίου για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, διοργάνωση «Θερινού Πανεπιστημίου» και Σεμιναρίων Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας) και το blog, με σκοπό την ενδυνάμωση της κοινότητας των μελών του Δικτύου και την ενίσχυση της μεταξύ τους επικοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η σύνδεση της ιστοσελίδας του ΕΔΑΕ με τη σελίδα που το Δίκτυο διατηρεί στο facebook.

Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα φιλική και εύκολη στη χρήση της, σε ό,τι αφορά στην προσθήκη / αλλαγή περιεχομένου, τόσο στις κεντρικές σελίδες όσο και στο blog. Η ιστοσελίδα συνδέεται με τα google analytics, δίνοντας στους χρήστες της ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο για την ανάγνωση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.

URL: http://www.openet.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


− 6 = ένα

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>