Ολοκλήρωση του διαδικτυακού τόπου του ΕΔΑΕ

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του δικτυακού τόπου του Ελληνικού Δικτύου Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΑΕ). Το ΕΔΑΕ εδώ και δέκα περίπου έτη δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης από απόσταση υλοποιώντας σταθερά τέσσερεις κύριες δραστηριότητες:

  1. Τη συνδιοργάνωση, μαζί με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, κάθε δύο έτη από το 2001, του Διεθνούς Συνεδρίου ICODL.
  2. Την έκδοση του ψηφιακού περιοδικού ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
  3. Τη διοργάνωση, κάθε δύο έτη από το 2006, του «Θερινού Πανεπιστημίου».
  4. Την ετήσια διοργάνωση Σεμιναρίου Μεθοδολογίας Έρευνας για νέους ερευνητές.

Τις δραστηριότητες αυτές αποτυπώσαμε στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του ΕΔΑΕ, με τέσσερεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Επιπλέον, δόθηκε έμφαση στην εμφάνιση και την ευχρηστία του blog, με σκοπό την ενδυνάμωση της κοινότητας των μελών του Δικτύου και την ενίσχυση της μεταξύ τους επικοινωνίας. Με το ίδιο σκεπτικό πραγματοποιήθηκε σύνδεση της ιστοσελίδας του ΕΔΑΕ με τη σελίδα που το Δίκτυο διατηρεί στο facebook.

Τέλος, δόθηκε χώρος για την ανάρτηση του πλούσιου φωτογραφικού υλικού από τις πολυάριθμες δραστηριότητες που στο παρελθόν έχει υλοποιήσει το Δίκτυο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


− 8 = μηδέν

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>